Coch

Coch

Najaarsweekend weekend van 10/11 oktober 2008 in Goch.

Nadat zich enkelen om diverse reden hadden afgemeld en zich weer enkele hadden aangemeld bleven we over met 10 stellen, die het weekeinde door zouden brengen In Goch. We hadden ons laten vertellen dat er een Kartoffelfest zou zijn, doch op de camperplaats aangekomen bleek, dat de vrijwilligers van deze camperplaats een eigen feest in elkaar hadden gebrouwd. Ze hadden wat tenten opgezet en later bleek, dat de sfeer fantastisch was.
Ook was er in het weekend een circus neergestreken op het voorste gedeelte van de camperplek. Niettemin was er netjes voor ons een plaats gereserveerd
De meesten van ons kwamen op vrijdag aan en ’s avonds werd er genoten van een overvloedige “grillabend”. Dit bleek niet zo’n succes, daar de meesten van ons zich tevreden moesten stellen met een speklap en de uitverkorenen konden nog een worstje bemachtigen. Om de maag enigszins aan te vullen werden er direct een voorraad hapjes uit diverse campers te voorschijn getoverd, zodat we niet van de honger om kwamen en een bodempje konden vormen voor de wijn.
Ook dit liep niet helemaal goed, daar in de loop van de avond de wijn (alle) op was. Weer werden de voorraden vanuit de campers aangesproken en het feest ging gewoon door met een spectaculair optreden van Harry aus Tirol, kompleet met lederhose. Tegen middernacht haakten de meesten af en werd de camper opgezocht om te gaan slapen.
De volgende dag was het stralend mooi weer en de dag werd doorgebracht met verhalen over reizen en hier en daar werd een boek gelezen, werd er gefietst, gewandeld en er werd ook nog gebreid. Joke en Wim verrasten ons allen met een zoute haring met uitjes. Zaterdagavond met de hele meute gegeten in een voortreffelijk restaurant. Hierna nog even weer naar de feesttent, waar livemuziek zou zijn, doch door burengerucht, had deze muzikant er mee op moeten houden. Toch werd de rest van de avond nog gezellig doorgebracht met gewone muziek en af en toe werd er nog een dansje gemaakt.
De zondag werd besteed met wandelen. Het was die dag niet al te mooi weer, maar wel droog. In de middag vertrokken er weer enkele deelnemers daar ze de volgende dag weer aan het werk moesten.
Maandag was het weer de dag van vertrek en onder mooi weer vertrokken we van de camperplaats. Gezien het commentaar van de deelnemers was het weer een geslaagd weekend, dat voor herhaling vatbaar was.
Tijdens dit weekend werd het plan wat uitgebreider besproken om in juni voor een aantal weken naar Noorwegen te gaan. Hiervoor hadden een aantal belangstelling. Als men hiervoor ook belangstelling heeft laat het ons via de mail (info@sutacelot.nl) even weten. We zijn dan van plan om in de toekomst bij elkaar te komen om de zaak door te praten.

Deelnemers: Diock en Janny Willems, Ben en Henny Plomp, Frits en Dinie Harmsen, Harry en Marijke Bosch, Jan en Dinie ter Avest, Jonnie en Gerrie Bosch, Joken en Wim Voort, Henk en Coby Plomp, Harry en Maria Lucassen en Gerrit en Ietje Bouwhuis.

Klik op COCH voor ophalen van de foto’s.

Organisatie: Ben en Henny Plomp

Reageren is niet mogelijk.