Evenementen

Doezum 2019

Doezum 2019

Voorjaarsweekend 2019. Dit weekend werd georganiseerd door Janny Willems en Ben en Henny Plomp. Vond plaats in het weekend van 10,11,12 en 13 mei 2019. Deelnemers: Jannie Willems, Ben en Henny Plomp, Jan en Mineke Nijland, Toos en Wim Nijenhuis,  Frits en Dinie Harmsen,  Freddie en Janny Nijland, Gerrit Achterhuis,  Gerrie Kloezeman,  Jan en Dinie ter Avest,  Tiny Daling, Han en Tineke Kraan,  Jan Schaafsma,  Geert en Rineke Dekker.

camperplaats sites

camperplaats sites

  https://www.campercontact.com https://www.promobil.de/stellplatzsuche/ https://stellplatz.info/ https://www.campersite.nl https://www.goboony.nl/blog/top-10-camperplaatsen-frankrijk https://www.bipa.be/camper/belgie/gratis.htm https://www.pitchup.com/motorhomes Gemakkelijke app op je telefoon stellplatz-radar. 12.000 camperplaatsen in Europa  

Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Op deze pagina kunnen nieuwtjes en wetenswaardigheden omtrent het camperbeleving worden geplaatst. Mailen naar ben@bosjager.nl 19 januari 2019 Het was weer een gezellige boel op de nieuwjaarsreceptie van de Keuklkoare in het restaurant van camping de Holterberg.

Vraag en Aanbod

Vraag en Aanbod

Op deze pagina kunnen advertenties worden gezet omtrent wat te koop wordt aangeboden of gevraagd. Maakt niet uit wat. Mailen naar ben@bosjager.nl  

Hardenberg

Hardenberg

Het najaarsweekend van 2018 werd gehouden in Hardenberg. Deelnemers: Freddy en Jannie Nijland, Toos en Wim Nijenhuis, Harry en Gre ter Avest, Tiny Daling,  Dinie en Frits Harmsen,  Harry en Marijke Bosch, Jan en Mineke Nijland,  Dinie en Gerrit Ligtenberg, Remmelt en Agnes Vriesema en  Dini en Jan ter Avest  klik  op HARDENBERG voor  de eerste foto’s. Organisatie: Freddie en Janny Nijland.  

Zennewijnen

Zennewijnen

Het voorjaarsweekend 2018 werd gehouden in Zennewijnen. Deelnemers: Gre en Harry ter Avest,  Dinie en Frits Harmsen,  Freddy en Jannie Nijland,  Toos en Wim Nijenhuis., Ben en Henny Plomp. Harry en Marijke Bosch, Tiny Daling,  Trudie en Bert Meijer,  Remmelt en Agnes Vriesema,  Jan en Mineke Nijland,  Dinie en Jan ter Avest,  Tonny en Marian Scholten,  Geert en Rineke Dekker,  Jannie en † Dick Willems en Jan Schaafsma Klik op Zennewijnen voor foto’s Georganiseerd door Frits en Dinie Harmsen en Gre en Harry ter Avest.