Activiteiten 2021

Activiteiten 2021

Aan onze vrienden van de Kueklkoare,

>

> 2020 was een bijzonder jaar. Voor iedereen, maar ook voor ons als camperaars. In het voorjaar leek het dat door corona het hele camperjaar als verloren beschouwd kon worden. Maar niet veel later bleken onze campers de ideale plek te zijn om de quarantaineregels in acht te nemen. Zo werd 2020 toch nog een prima camperjaar, waarbij we vooral ontdekten en leerden waarderen hoe mooi Nederland toch is.

>

> Ieder van ons heeft in coronatijd zo zijn eigen camperverhalen. Voor ons, Mineke en Jan, was dat het feit dat we begin maart, net op tijd voor het land in een absolute  lockdown ging, de overtocht vanuit Marokko naar Spanje konden maken. Anderen hadden minder geluk en zaten lang vast in Marokko. Velen moesten hun camper achter laten in de woestijn.

>

> Voor Gerrit en Diny was 2020 een bijzonder jaar omdat zij in maart hun nieuwe camper kregen. Maar nog meer omdat Gerrit kort daarna langdurig in het medisch circuit terecht kwam. Velen van jullie toonden hun belangstelling. Dat hebben Gerrit en Diny erg op prijs gesteld. Gelukkig is Gerrit inmiddels behoorlijk op de weg terug. Het camperen zit hem in het bloed. Samen met Diny heeft Gerrit dit najaar alweer korte trips met de nieuwe camper gemaakt. Gerrit zit inmiddels al weer vol ideeën over ons voor 2020 geplande, maar door corona uitgestelde Kueklkoare-weekend.

>

> Het is nu de bedoeling dat wij dat weekend alsnog samen organiseren, maar nu in het voorjaar van 2021. Gerrit heeft zijn eerste contacten al gelegd, maar het is te vroeg om vaste afspraken te maken. De situatie rond corona is nog te onzeker. Hopelijk brengen de huidige strenge maatregelen van de overheid, maar vooral het in recordtijd ontwikkelde vaccin voldoende kansen om in het voorjaar van 2021 weer op verantwoorde wijze een ouderwets gezellig weekend te organiseren.

>

> De exacte datum van het voorjaarsweekend is dus nog onduidelijk, en ook over de geplande locatie laten we nog niets los. Maar zodra er voldoende zekerheid is, zullen we jullie daarover berichten. Indien enigszins mogelijk komt er dus wel degelijk een voorjaarsweekend in 2021.

>

> Rest ons om jullie een gezond en goed nieuw camperjaar te wensen.

>

> Goodgoan,

> Gerrit en Diny Ligtenberg

> Mineke en Jan Nijland