Activiteiten 2019

Activiteiten 2019

Najaarsweekend 2019

Het najaarsweekend van 2019 wordt gehouden in het weekend van 19 tot en met 23 september 2019 op de camperpark Diepenheim.

Wordt georganiseerd door Tiny Daling en Jan Schaafsma

Wie gaan mee:

1.Tiny Daling

2. Jan Schaafsma

3.Frits en Dinie Harmsen

4.Janny Willems

5.Dinie en Jan ter Avest

6.Ben en Henny Plomp

7.Freddy en Jannie Nijland

8.Tonny en Marian Scholten

 

Slag om Grollo.

Dag vrienden van de Kueklkoare,

Op 18, 19 en 20 oktober vindt weer de Slag om Grolle plaats. Via de app van de Keuklkoare heb ik vorig jaar al geïnformeerd of daarvoor belangstelling is. Die bleek er te zijn.

Daarom heb ik een veldje gereserveerd op Marveld Recreatie, een grote camping op wandel- en fietsafstand van het festijn. Het veld is geschikt voor maximaal 13 campers en is voor ons gereserveerd van donderdag 17 oktober t/m maandag 21 oktober. Iedereen kan zelf aankomst-en vertrekdatum aangeven. De prijs per nacht bij gebruik van ASCI kaart en 2 personen is € 22,54 inclusief toeristenbelasting. Zie ook bijgevoegde mail van Marveld Recreatie. Neem voor verdere informatie een kijkje op www.marveld.nl

Dit weekend komt niet in de plaats van het gebruikelijke najaarsweekend, maar is een extra activiteit. Er is op het terrein van Marveld Recreatie geen groepsgebouw waar we gebruik van kunnen maken, maar er zijn wel enkele prima restaurants. Misschien heeft iemand een partytent (of kan er een regelen) die we op kunnen zetten voor het geval het regent. Het is verder de bedoeling dat we op vrijdagavond een tafel reserveren in één van de restaurants. Dat regelen we later. Deelname is natuurlijk vrijblijvend.

De Slag om Grolle wordt op vrijdag, zaterdag en zondag uitgevoerd. Tickets daarvoor kunnen het best vooraf on-line worden besteld. Het is nu nog te vroeg, maar Ik zal daarvoor op tijd een herinneringsmail sturen.

Grolle is omgebouwd tot middeleeuwse vestingsstad en bruist het hele weekend. Bovendien zijn er uitstekende wandel- en fietsmogelijkheden. Dus we zullen ons, ook zonder groepsgebouw, wel kunnen vermaken.

Aanmelden kan op de gebruikelijke manier, door een mail te sturen naar ben@bosjager.nl. Doe dat ook nog even als je via de app al hebt gezegd dat je belangstelling hebt. Nogmaals, op het gereserveerde veld is er plaats voor 13 campers.

Geef bij je aanmelding ook de gewenste aankomst- en vertrekdatum aan. Die hebben we nodig voor de definitieve reservering. De datums kunnen eventueel later nog aangepast worden.

Neem ook vast een kijkje op www.slagomgrolle.nl Dan krijg je vast een indruk van het in 2017 georganiseerde festijn. Ook op YouTube en andere sociale media is voldoende beeldmateriaal beschikbaar.

Goodgoan,

Jan Nijland

Van: Marveld Recreatie <info@marveld.nl>
Datum: 15 februari 2019 om 12:14:26 CET
Aan: “‘jannijland@hotmail.com‘” <jannijland@hotmail.com>
Onderwerp: Slag om Grol

Goedemorgen meneer Nijland,

 

We hebben voorlopig 15 plaatsen voor u vastgezet voor de periode 17-10-2019 tot 21-10-2019.

Graag vernemen we uiterlijk 1 augustus van u hoeveel plaatsen u nodig heeft en per plaats de volgende gegevens:

  • Naam en adres
  • Hoeveel personen
  • Aankomst- en vertrekdatum

We zullen dan voor iedereen een aparte boeking maken zodat ze allemaal zelf kunnen afrekenen bij ons, we rekenen hiervoor niet de gebruikelijke reserverings- en voorkeurskosten.

De prijs per nacht bij gebruik van de ACSI kaart en 2 personen komt op € 22,54 per plaats per nacht , dit is inclusief toeristenbelasting.

De veldjes hebben tot maximaal 13 plaatsen, komen er meer campers dan zal het waarschijnlijk niet allemaal bij elkaar op 1 veldje kunnen.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Wie gaan er mee naar Grollo.
1.Jan en Mineke Nijland van 18 tm 21 oktober

2.Gre en Harry ter Avest van 18 tm 21 oktober.

3.Tiny Daling

4. Remmelt en Agnes Vriesema