Tips

Tips

Hieronder een aantal tips waar we ons voordeel mee kunnen doen.

Van Harry Bosch

Als je op de snelweg rijdt (dit betreft voornamelijk voor nachtelijke ritten ) en ze gooien eieren op je voorruit (!!!), zetten de meeste mensen hun ruitenwissers en sproeier in werking.
Gebruik echter geen ruitenwisser en/of water maar rij gewoon verder door tot dat je op een veilige locatie kunt stoppen. Indien je n.l. eieren met water mengt, wordt het een melkachtig substantie  en zie je helemaal niets meer! Je bent of wordt dan gedwongen om te stoppen en zo wordt je dan het slachtoffer van een roofoverval. De handlangers van de eierengooiers rijden nl. vlak achter je. Dit is de nieuwste techniek die wordt gebruikt door de slimme criminelen.

Van Gerrit Ligtenberg

Ik heb sinds enkele weken een integraal(Bustner) en heb daar nu een LPG gasfles in.
Volgens het artikel is vullen in Nederland gedoog beleid, maar dat is bij de orginele gasdampfles niet meer het geval.
Vanaf begin dit jaar heeft de regering een artikel goed gekeurd dat gasdampflessen gevuld mogen worden.
Iedereen weet dat nog niet.
Ik heb het artikel naar Sanderman gemaild en Evert heeft het nagevraagd en ik heb nu een volle 11 kg gasfles voor € 12.- en verdien nu op elke volle fles zeker € 15,- Ook heb ik er een buitenaansluiting voor aangemaakt dat geeft bij de meeste tankstations nu minder problemen.
Tevens heb ik er een beveiliging op en het gas kan onderweg aanblijven.
De prijzen van de lichtgewicht flessen lopen nogal uiteen.
In Haaksbergen zit er een en die is de goedkoopste.
Met meter voor 199.- en bij SBM in de Mors 299.- zonder meter.( is normale prijs)
Buitenaansluiting in Haaksbergen 25,- en normaal 59.- Op marktplaats staat het adres en eventueel www.Cabine-shop Ik heb nu maar 1 grote fles en daarnaast heb ik een kleine voor de braai.
Dus nog voordeliger op vekaansie

Van Ben Plomp

Water halen bij een kraam die niet is voorzien van een schroefdraad om je koppeling te bevestigen of een kraan waar je geen ruimte hebt om een jerrycan c.q. gieter onder te plaatsen.

Oplossing is een oude binnenband van een fiets aan weerskanten van het ventiel door te knippen.  Vervolgens kun je dan deze band zover mogelijk om de kraan trekken en het andere eind in de jerrycan of gieter hangen. Kraan open en klaar is kees. Wel even van te voren de talkpoeder uit de fietsband spoelen.